HUDPLEJE


Den nye økologiske hudpleje med tre særligt afstemte produktserier til forskellige hudtyper er udelukkende baseret på naturlige ingredienser af høj kvalitet og ligeledes økologisk certificeret af COSMOS ORGANIC.

ESSENTIAL

ELEMENTS


Let daglig pleje med intensiv fugt til alle hudtyper specielt for normal til kombineret hud.

Basisserien med lette texturer og rensende egenskaber fugter og nærer hud og hår. Den hamprige textur med dens plejende effekt

efterlader hud og hår smidig, balanceret og vitaliseret. Andre lokaldyrkede ingredienser som agurk og æble giver serien et boost af friskhed.

PURE

ELEMENTS


Blid nærende serie med nøje udvalgte ingredienser fra naturen, som er specielt udviklet til sensitiv hud og hår.

Den nordisk inspirerede texturer i de olieberigede cremer lægger sig på huden som en beskyttende balsam og beroliger sensitiv hud med en gavnlig plejende effekt. Havsalt-basen har en positiv effekt på hudbarrierens funktion og hjælper blidt med at genoprette stresset hud til dens naturlige balance. Havsalt-basen er understøttet af andre nærende ingredienser som blåbær og grøn alge.

GENTLEMEN'S

ORGANIC


Kraftfuld og naturlig pleje til krop, ansigt og skæg med højkvalitets ingredienser for en selvsikker udstråling.

Hamp og humle - the new ”dream team”, som dækker alt hvad der er behøves for et attraktivt, velfriseret og stadig naturligt look. Kombinationen af beroligende og energigivende aktive ingredienser sikrer en sund og vitaliseret mandehud.

DENTAL

ELEMENTS


Termisk vand og værdifulde aktive ingredienser fra naturen plejer og styrker tænderne. Vandets alkaliske pH værdi hjælper med at neutralisere syreangreb mens naturlig silica renser og polerer emaljen. Ved regelmæssig børstning af tænderne modvirkes dannelsen af plak. De I alt fire tandplejeprodukter tilbyder ideel tandbeskyttelse til store og små.


Kontakt

info@greenmatters.dk

+45 33 33 04 00

Man-Fre 10:00-15:00


greenmatters.dk


green matters

Sølvgade 19-21

1307 København K

Denmark