OM GRN

GRN er certificeret økologisk hudpleje og make up. Vores make up er, som et af de eneste brands på markedet, baseret på plejende og styrkende ingredienser, samtidig med at kvaliteten er i top. Vores hudpleje er baseret på plejende, naturlige, aktive ingredienser, der giver enhver hudtype de bedste betingelser for at stråle.


Priserne fra 75 kr til 179 kr.
Ricinusolie

plejende, beskyttende,

kollagenstimulerende, antiinflammatorisk


Arganolie

beroligende

fugtgivende, udglattende


Sheabutter

plejende,

udglattende, fugtgivende


Jojobaolie

antioxidativ,

opbyggende, fugtgivende


Aloe vera

kølende,

fugtgivende, beroligende


ØKOLOGISK CERTIFICERET OG VEGANSK

GRN Organics lancerer 42 nye økologisk certificerede produkter i en smuk og bæredygtig emballage med nøje afstemte farver og delikate teksturer. Sortimentet er 100% COSMOS ORGANIC certificeret og inkluderer produkter til teint, øjne og læber, og helt op til 90% af serien er vegansk. Farveskalaen overbeviser med både klassiske og trendsættende farver.


BÆREDYGTIG EMBALLAGE

Den smukke emballage er lavet af genanvendeligt komprimeret pap, som har en lang levetid. Den indvendige plastholder udgør max 10% og sørger for, at produktet ikke ødelægges eller trænger ud gennem papemballagen.

Når produktet er brugt op, kan du nemt trække pap og den genanvendelige plastik fra hinanden og affaldssortere dem hver for sig.


EKSTREMT PLEJENDE

GRN Organics make up giver ikke kun et smukt look og lang holba rhed, men plejer og nærer også huden med berigende naturlige ekstrakter og olier.

De lette teksturer efterlader en fløjlsblød hud og garanterer god holdbarhed uden maskeeffekt. Højkvalitetsolier som avocadoolie, ricinusolie, jojobaolie, arganolie samt aloe vera, E-vitamin, ler, bivoks og sheabutter bidrager til de vidunderlige formler.

Ekstrakt fra barken af magnoliatræet

Stærk antioxidant,

antibakterielKontakt

info@greenmatters.dk

+45 33 33 04 00

Man-Fre 10:00-15:00


greenmatters.dk


green matters

Sølvgade 19-21

1307 København K

Denmark